KATEGORİLER

Başarıya Götüren Kitaplar

 

Okuduktan sonra yol haritanızı çizeceğiniz, uzun uzun düşüneceğiniz ve belki de değişeceğiniz 4 kitap önerisi

 

  • Etkili İnsanların 7 Alışkanlığı

Yazar Stephen R. Covey, çarpıcı örneklerden yola çıkarak, insana yaraşır biçimde dürüst, uyumlu, huzurlu, başarılı bir yaşam için değişime ayak uydurmamızı sağlayan alışkanlıkları belirliyor, değişimin yarattığı fırsatlardan yararlanabilmek için gerekli olan bilgelik ve güce ulaşmanın yollarını gösteriyor. 1999 yılında yayımlanmış ve “iş dünyasında yirminci yüzyılın en etkili kitabı” olarak anılmaktadır.

 

  • Düşüncenin Gücü

James Allen’ın bu eseri  tüm dünyada milyonlarca insana esin kaynağı olmuş, birçok dile çevrilmiş bir klasiktir. Kitabın özü, hayatında ustalaşmanı sağlayacak en önemli gücün düşünce gücü olduğudur. 

 

  • İknanın Psikolojisi

Prof. Robert B. Cialdini'nin, laboratuvar deneyleri ve yaşam deneyimlerinden yola çıkarak yazdığı İknanın Psikolojisi, yaşamın her alanında ikna olma ve ikna etme sürecinin içyüzünü anlatan bir başvuru kitabı. İş hayatında, ticarette, pazarlamada, günlük yaşamda ve aşkta ikna becerisine sahip olabilme yollarını anlaşılır bir dille anlatıyor.

 

  • Düşün ve Zengin Ol

Napoleon Hill, Düşün ve Zengin Ol'u 1937'de Henry Ford, Thomas Edison gibi birçok tanınmış ismin de bulunduğu çok başarılı 500 insan üzerinde yaptığı 25 yıllık bir araştırmanın sonucunda yazmıştır. Napoleon Hill 1900'lerin başında tanıştığı bu sırrı 25 yıl boyunca araştırdıktan sonra, sırrı çalıştıran, on üç adımdan oluşan bir formül çıkarmıştır. Gündelik yaşama olduğu kadar iş hayatına da önemli düşünce yenilikleri getiren bu kitaptaki formülü uygulamayı başaran herkes hedeflerine ulaşabilir. Bütün başarıların başlangıç noktası olan "Ateşleyici Bir Arzu" yaratan bir hedefi nasıl belirlersiniz? Arzulanan hedefi zihinde canlandırarak "İnanç"ınızı nasıl güçlendirirsiniz? Bilinçaltınızı "Kendi Kendine Telkin" ile başarınız için nasıl programlarsınız? Erteleme huyunu yenmek için nasıl bir "Kararlılık" göstermelisiniz? "Beyin Gücü Grubu"nun itici etkisini hedefinize ulaşmanız için nasıl kullanırsınız? "Cinselliğin Gizemli Enerjisi"ni başarınız için nasıl kullanırsınız? "Beyninizin Sınırsız Potansiyeli"ni nasıl ortaya çıkarırsınız? "Altıncı His"sinizi güçlendirerek bilgeliğin tapınağına nasıl ulaşırsınız? Başarınızın önündeki en büyük engel olan "Korkularınız" ile nasıl başa çıkarsınız? Tüm bu soruların cevabı ve daha fazlası bu kitapta.

 

Canlı Destek
{{ c.message }}
{{ c.created_at|render_date }}

Temsilci yazıyor....

{{ offline_message }}

 web tasarım